Bli med på teamet vårt!

Vi lager energiløsningene for en grønn fremtid og ser etter deg!

Vi er stolte av våre produkter og vårt arbeid, men viktigst av alt, vi innser at det er vårt team som gir oss suksess. Vi er forpliktet til å skape et dynamisk, mangfoldig og stimulerende miljø som gir åpen kommunikasjon, utviklingsmuligheter og fordeler.

 

Vi søker for tiden aktivt etter stillingene som er oppført nedenfor, men hvis ingen av de oppførte jobbene passer til profilen din, ikke nøl med å ta kontakt proaktivt – Hvis du søker en utfordring i et ungt, innovativt og voksende selskap.
(Online) Marketing Specialist

 

We are looking for an online marketing specialist to support our online activities like Social Media management, SEO, SEM & writing of blog posts. Perfect English and German required, other European languages would be a plus.
Backend Developer/System Architect

 

We are looking for a backend developer/system architect to further support our rapid growth and scale our product. Excellent skills in Python and at least 4 years of experience in software development required.
Senior Sales Manager

 

We are looking to expand our business development team with experienced salaes managers. Applications with native/very good language skills in Turkish, Italian, English or other European languages preferred.
Applied Mathematician / Analytical Developer
 
We are looking for an Applied Mathematician / Analytical Developer to further support our rapid growth and scale our product. Excellent skills in Classic Forecasting, Econometrics, time series and/or machine learning and a strong software development background required.

Ingen av de åpne stillingene passer til profilen din?

Ta kontakt proaktivt, vi vil gjerne høre fra deg.

Hvorfor jobbe hos HYDROGRID?

Bli med på vår søken mot en karbonfri økonomi og arbeid med de klareste hodene i feltet

INVESTER I DEG

Vi verdsetter personlig utvikling. Hvis du vil utdanne deg i et nytt felt, vil vi gi grobunn for deg å gjøre det og vil støtte deg underveis.

 

ARBEID MED BETYDNING

Arbeidet ditt vil være en integrert del av en fremtid med grønn energi og bidra til å redusere globale CO2-utslipp. Videre vil en del av fortjenesten bli pantsatt til forskjellige humanitære formål.

VÆR INTERNASJONAL

Bli med på et team med mange forskjellige nasjonaliteter og bakgrunn. Lær av hverandres erfaringer og kulturer, samarbeid, og viktigst av alt, ha det gøy.

 

VÆR FLEKSIBEL

Livet kan være uforutsigbart, det er derfor vi sørger for at du har den nødvendige fleksibiliteten til å reagere på det. Nyt de vanlige fasilitetene som hjemmekontor, fleksibel arbeidstid og gratis offentlig transport

SKAP MED FRIHET

Dra nytte av grensefri kommunikasjon. Hvis du har innspill eller tilbakemeldinger om å forbedre produktet, prosessene våre eller livet på HYDROGRID generelt, vil du alltid bli hørt.

VOKS MED OSS

Livet i en start-up beveger seg raskt. Få muligheten til å forme veksten og suksessen til HYDROGRID og dra direkte nytte av den – individuelt så vel som profesjonelt.

Morsomme aktiviteter venter!

Suksesser og arbeid generelt bør feires – et kort utdrag av våre vanlige teamaktiviteter